طرز تهیه مربای هلو مواد لازم جهت تهیه مربای هلو : شکر : ۱ کیلو آب : ۳ پیمانه بادکا : ¼ پیمانه هلو : ۱ کیلو خلال بادام : ¼ پیمانه وانیل شکری : ¼ قاشق چایخوری آب لیموی تازه : ¼ پیمانه طرز تهیه : یک کیلو شکر را با سه پیمانه آب و […]
طرز تهیه مربای هلو
مواد لازم جهت تهیه مربای هلو :
شکر : ۱ کیلو
آب : ۳ پیمانه
بادکا : ¼ پیمانه
هلو : ۱ کیلو
خلال بادام : ¼ پیمانه
وانیل شکری : ¼ قاشق چایخوری
آب لیموی تازه : ¼ پیمانه
طرز تهیه :
یک کیلو شکر را با سه پیمانه آب و بادکا روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا قوام آید .
پس از قوام آمدن , حرارت را خاموش می کنیم .
برای انتخاب هلو بهتر است هلو هایی را انتخاب کنیم که رنگ زرد زعفرانی داشته باشند .
سپس هلو را پوست گرفته و برش می دهیم . بهمراه خلال بادام در شیشه می ریزیم .
شربت را روی آن ریخته در شیشه را محکم می بندیم. در قابلمه ای مقداری آب ریخته و شیشه را درون آن قرار می دهیم بطوری که تا سه چهارم شیشه را آب بگیرد وروی حرارت قرار می دهیم .
زمانی که آب به جوش آمد , حرارت را ملایم کرده و حدود بیست دقیقه شیشه در اب بجوشد .
پس از این مدت از اب داغ بیرون آورده ، در آن را باز کنید وانیل و آب لیمو را اضافه کنید و در شیشه را محکم ببندید.
دوباره در آب جوش قرار دهید بعد از چند جوش از آب بیرون آورید .
ولی فکرکنم باید هلوهاش سفت باشند تاخیلب له نشه مرباش