طرز تهیه پنه آلفردو با مرغ و قارچ به روش رستورانی همراه با فوت و فن پنه خیلی از مواقع ما به دنبال یک دستور غذای سریع اما خوشمزه برای شام یا ناهار هستیم که نیازی به مواد اولیهی زیادی هم نداشته باشد. پاستا پنه آلفردو یکی از این غذاهاست که هم یک شام سریع […]
طرز تهیه پنه آلفردو با مرغ و قارچ به روش رستورانی همراه با فوت و فن پنه
خیلی از مواقع ما به دنبال یک دستور غذای سریع اما خوشمزه برای شام یا ناهار هستیم که نیازی به مواد اولیهی زیادی هم نداشته باشد. پاستا پنه آلفردو یکی از این غذاهاست که هم یک شام سریع و خوشمزه برای مهمانهای سرزده است و هم گزینهی خوبی برای یک وعدهی یک یا دو نفره. آماده کردن سس آلفردو بسیار ساده است و همین موضوع باعث شده دستور پخت پنه آلفردو ساده باشد. همراه ما باشید تا طرز تهیه پنه آلفردو با مرغ و قارچ را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای پاستای پنه آلفردو با مرغ
- پاستا پنه ۲۰۰ گرم
- فیله مرغ خرد شده ۳۰۰ گرم
- پنیر پارمزان ۱۰۰ گرم
- شیر ۳۰۰ میلیلیتر
- خامه ۲۰۰ گرم
- کره ۵۰ گرم
- قارچ ورقه شده ۳۰۰ گرم
- سیر ۳ حبه بزرگ
- نمک، فلفل سیاه و آویشن به میزان لازم
طرز تهیه پنه آلفردو با مرغ و قارچ
مرحله اول: قارچ
در یک تابهی بزرگ، قارچهای خرد شده را با استفاده از نیمی از کره و یک قاشق روغن تفت دهید تا کمی طلائی شوند. دقت کنید که قارچ را همیشه با حرارت بالا تفت دهید و هم بزنید؛ قارچ آب درونبافتی زیادی دارد و حرارت بالا از آب انداختن آن جلوگیری میکند.
مرحله دوم: مرغ
قارچها را پس از رنگ گرفتن از تابه خارج کنید. فیلهی مرغ خورد شده را با مابقی کره به تابه اضافه کنید و با حرارت بالا تفت دهید. تفت دادن مرغ با حرارت بالا از آب انداختن مرغ جلوگیری میکند و اجازه میدهد که مرغ آبدار و نرم باقی بماند.
مرحله سوم: سیر
مرغها را از تابه خارج کنید و سیر له شده یا رنده شده را برای مدت کوتاهی در روغن قرار دهید و در تابه تفت دهید تا عطر سیر بلند شود و کمی تغییر رنگ دهد.
مرحله چهارم: شیر
در این لحظه خامه را در شیر حل کنید و به سیرهای تفت داده شده اضافه کنید. حرارت شعله را کم کرده و صبر کنید تا ترکیب شیر و خامه شروع به جوشیدن کند.
مرحله پنجم: پنیر پارمزان
بعد از این که مخلوط شیر، خامه و سیر چند قل جوشید، به آرامی پنیر پارمزان را به همراه نمک و فلفل سیاه و آویشن به ترکیب اضافه کنید و اجازه دهید تا به آرامی شروع به جوشیدن کند.
مرحله ششم: ترکیب کردن
وقتی سس آلفردو شما شروع به جوشیدن کرد، فیلههای مرغ و قارچ تفت داده شده را به آن اضافه کنید تا سس آلفردو حاضر شود.
مرحله هفتم: پاستا
در این هنگام به سراغ پاستاها بروید. در یک قابلمه آب را به همراه کمی نمک و روغن جوش بیاورید و سپس پاستای پنه را به آن اضافه کنید و طبق زمان نوشته شده روی بستهبندی (یا حداقل برای ۷ دقیقه) بپزید. دقت کنید که زمان در این مرحله بسیار مهم است. پس از این که پاستاها نرم شدند آنها را از آب خارج و آبکش کنید. میتوانید کمی آب خنک روی آنها بریزید و آنها را تکان دهید تا آب اضافی از آبکش خارج شود.
مرحله هشتم: پایان کار
در نهایت پاستاها را به سس آلفردو اضافه کنید و هم بزنید تا سس به خورد پاستاها برود. میتوانید پنه آلفردو را با کمی جعفری تازه و گوجه فرنگی گیلاسی سرو کنید.
نکات کلیدی طرز تهیه پاستا پنه آلفردو با مرغ و قارچ
- به هیچ عنوان به سس آلفردو آرد اضافه نکنید. چون در این صورت بعد از خنک شدن سفت شده و طعم خوب پاستا را از بین می برد.
- اضافه کردن مرغ و قارچ به پاستا اختیاری است و می توانید به دلخواه آن ها را حذف کنید. اما مسلما وجود آن ها طعم پاستا را بهتر می کند.
- پنه آلفردو را می توان با گوشت نیز درست کرد.
- برای تزیین پاستا از جعفری تازه، آویشن، برگ ریحان و گوجه گیلاسی استفاده کنید.
- اگر میزان سیر این دستور برای شما زیاد است می توانید به جای سیر از پودر سیر استفاده کنید.
- برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ ها هنگام پخت میتوانید یک تابه جدا بردارید، کمی روغن داخل آن بریزید و آن را روی حرارت زیاد قرار دهید. سپس قارچ ها را داخل تابه بریزید، کمی آبلیمو به آن اضافه کنید و با همان شعله زیاد با سرعت هم بزنید. این کار باعث میشود قارچها آب نیندازد و سیاه نشوند.
- اگر به بوی مرغ حساس هستید، میتوانید یک پیاز کوچک را به صورت خلالی خرد کرده و قبل از اضافه کردن مرغ آن را خوب تفت دهید تا نرم شود. سپس مرغ را به پیاز اضافه کنید.
کلماتی که دیگر کاربران عزیزمان آن را جستجو کرده اند:
- https://timearamesh ir/alfredo-training-with-chicken-and-mushrooms/
باید یکبار امتحان کرد