چهارشنبه, ۲۲ فروردین ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-04-10
کد خبر: 12160 |
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۰ | ارسال توسط :
48 بازدید
۰
4
ارسال به دوستان
پ

مواد لازم: ژله انار: یک عدد برای لایه بالا‌‌ انار دون شده: ۳ قاشق غذاخوری خامه قنادی: ۳۵۰ گرم‌‌ شکلات آب شده تلخ یا شیری: ۲۰۰ گرم‌ شیر: یک لیوان سرد‌ شیر: یک لیوان داغ‌ پودر ژلاتین: ۲۰ الی ۲۵ گرم (۲ قاشق غذاخوری) ‌طرز تهیه: ژله را در یک و نیم لیوان آب جوش […]

مواد لازم:

ژله انار: یک عدد برای لایه بالا‌‌

انار دون شده: ۳ قاشق غذاخوری

خامه قنادی: ۳۵۰ گرم‌‌

شکلات آب شده تلخ یا شیری: ۲۰۰ گرم‌

شیر: یک لیوان سرد‌

شیر: یک لیوان داغ‌

پودر ژلاتین: ۲۰ الی ۲۵ گرم (۲ قاشق غذاخوری)

‌طرز تهیه:

ژله را در یک و نیم لیوان آب جوش حل کنید.‌

دانه های انار را بریزید روی آن و بگذارید یخچال ببندد.‌

خامه قنادی را فرم بدهید، یک لیوان شیر گرم‌ را اضافه کنید و بعد شکلات آب شده بریزید.‌

یک لیوان شیر سرد را با پودر ژلاتین حل کنید و بگذارید روی بخار کتری تا حل شود و بعد به ترکیب قبلی اضافه کنید و روی ژله گرفته شده بریزید.‌

اگر دوست داشتید در نهایت یک لایه ژله شیر هم بعد از ۴ ساعت روی دسر بریزید.‌

یک بسته‌ ژله انار را در نصف لیوان آب جوش حل کنید.‌

سرد که شد یک لیوان شیر اضافه کنید و روی دسر بریزید.‌

برود داخل یخچال تا ببندد و بعد از ۱۲ ساعت (حداقل) برگردانید.‌

برای برگرداندن دسر هم ۱۵ ثانیه بگذارید در آب جوش تا برگردد.

منبع:رکنا

منبع خبر ( ) است و پرتال خبری و تفریحی تایم آرامش در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 12160 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09379341003  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پرتال خبری و تفریحی تایم آرامش مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پرتال خبری و تفریحی تایم آرامش در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید