مواد لازم: ژله انار: یک عدد برای لایه بالا انار دون شده: ۳ قاشق غذاخوری خامه قنادی: ۳۵۰ گرم شکلات آب شده تلخ یا شیری: ۲۰۰ گرم شیر: یک لیوان سرد شیر: یک لیوان داغ پودر ژلاتین: ۲۰ الی ۲۵ گرم (۲ قاشق غذاخوری) طرز تهیه: ژله را در یک و نیم لیوان آب جوش […]
مواد لازم:
ژله انار: یک عدد برای لایه بالا
انار دون شده: ۳ قاشق غذاخوری
خامه قنادی: ۳۵۰ گرم
شکلات آب شده تلخ یا شیری: ۲۰۰ گرم
شیر: یک لیوان سرد
شیر: یک لیوان داغ
پودر ژلاتین: ۲۰ الی ۲۵ گرم (۲ قاشق غذاخوری)
طرز تهیه:
ژله را در یک و نیم لیوان آب جوش حل کنید.
دانه های انار را بریزید روی آن و بگذارید یخچال ببندد.
خامه قنادی را فرم بدهید، یک لیوان شیر گرم را اضافه کنید و بعد شکلات آب شده بریزید.
یک لیوان شیر سرد را با پودر ژلاتین حل کنید و بگذارید روی بخار کتری تا حل شود و بعد به ترکیب قبلی اضافه کنید و روی ژله گرفته شده بریزید.
اگر دوست داشتید در نهایت یک لایه ژله شیر هم بعد از ۴ ساعت روی دسر بریزید.
یک بسته ژله انار را در نصف لیوان آب جوش حل کنید.
سرد که شد یک لیوان شیر اضافه کنید و روی دسر بریزید.
برود داخل یخچال تا ببندد و بعد از ۱۲ ساعت (حداقل) برگردانید.
برای برگرداندن دسر هم ۱۵ ثانیه بگذارید در آب جوش تا برگردد.
منبع:رکنا