طرز تهیه ته چین گوشت مجلسی خوشمزه بدون فر به روش رستورانی ته چین گوشت یکی دیگر از غذاهای مجلسی ایرانی است که در مهمانی ها عضو جدا نشدنی از سفره های ما ایرانی ها می باشد. ته چین معمولا به همراه مرغ تهیه می شود. اما در پارسی دی برای شما پیشنهاد داریم که […]
طرز تهیه ته چین گوشت مجلسی خوشمزه بدون فر به روش رستورانی
ته چین گوشت یکی دیگر از غذاهای مجلسی ایرانی است که در مهمانی ها عضو جدا نشدنی از سفره های ما ایرانی ها می باشد. ته چین معمولا به همراه مرغ تهیه می شود. اما در پارسی دی برای شما پیشنهاد داریم که ته چین را به همراه تکه های گوشت گوسفندی تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. البته ته چین در شهر های مختلف ایران با ترکیب انواع صیفیجات نیز تهیه می شود.
مواد لازم برای تهیه ته چین گوشت
- گوشت ران گوسفندی ۵۰۰ گرم
- برنج ۴ پیمانه
- ماست چکیده ۱ لیوان
- تخم مرغ ۳ عدد
- پیاز ۱ عدد
- زعفران دم کرده نصف استکان
- کره ۵۰ گرم
- روغن مایع نصف لیوان
- روغن نیمه جامد ۱ قاشق غذا خوری بزرگ
- خلال پسته و بادام و زرشک به مقدار لازم
- نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
- آب به مبزان لازم
طرز تهیه ته چین گوشت
مرحله اول: گوشت
مرحله دوم: برنج
برنج را بهتر است از چند ساعت قبل آماده کنید و زمان دهید که برنج به همراه نمک و آب خوب خیس بخورد و سپس بر روی حرارت گذاشته و روغن نیمه جامد اضافه کنید تا برنج کمی نیم پز شود و آب برنج تمام شود.
چقدر خوشمزه شده عکس غذاش