چهارشنبه, ۲۲ فروردین ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-04-10
کد خبر: 8736 |
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۴۰۲ - ۵:۴۸ | ارسال توسط :
638 بازدید
۰
15
ارسال به دوستان
پ

طرز تهیه دلمه با برنج گل کلم دلمه از غذاهای سنتی ما ایرانی هاست که همه طرفدار آن هستیم. انواع دلمه با مواد اولیه متفاوت و مختلفی وجود دارد که هر کدام خوشمزگی خاص خودش را دارد. مواد لازم: فلفل دلمه ای بزرگ به رنگ دلخواه: ۴ عدد برنج گل کلم : ۲ پیمانه لوبیا […]

طرز تهیه دلمه با برنج گل کلم

طرز تهیه دلمه
طرز تهیه دلمه

دلمه از غذاهای سنتی ما ایرانی هاست که همه طرفدار آن هستیم. انواع دلمه با مواد اولیه متفاوت و مختلفی وجود دارد که هر کدام خوشمزگی خاص خودش را دارد.

مواد لازم:

فلفل دلمه ای بزرگ به رنگ دلخواه: ۴ عدد
برنج گل کلم : ۲ پیمانه
لوبیا قرمز (چیتی) پخته:  ۴۵۰ گرم
سس سالسا: ۲/۳ پیمانه
پودر زیره:  ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش:  ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل:  به مقدار لازم

طرز تهیه:

مرحله اول: آماده سازی مواد داخل دلمه فلفل

ابتدا فر را در دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) گرم کنید.

گل کلم ها را چند قسمت کنید، داخل مخلوط کن بریزید، با کمی روغن زیتون به همراه پیاز، نمک و فلفل تفت دهید و برنج گل کلم را آماده کنید.

سپس یک قابلمه بزرگ را روی حرارت متوسط گرم کنید. پس از داغ شدن قابلمه، پیاز، سیر (به دلخواه)، نمک و فلفل را داخل آن بریزید و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید و هم بزنید. سپس برنج گل کلم را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا کمی با آن ها بپزد. در قابلمه را بگذارید تا برنج گل کلم به مدت ۱ دقیقه بخار پز شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و مواد را داخل کاسه ای بریزید.

مواد باقی مانده مانند لوبیا قرمز، پودر زیره، نمک و فلفل را به برنج گل کلم اضافه کنید و با آن ترکیب کنید. کمی از آن بچشید و در صورت نیاز چاشنی و ادویه بیشتری به آن اضافه کنید. همه ی مواد را یا هم خوب مخلوط کنید.

مرحله دوم: آماده سازی دلمه با برنج گل کلم

۱- فلفل دلمه‌ ای ها را به صورت عمودی به دو نیم تقسیم کنید و آن ها را با استفاده از برس روغن بمالید و چرب کنید.

۲- فلفل های نصف شده را با مواد دلمه آماده شده پر کنید، سپس داخل سینی فر یا قابلمه ای بزرگ بچینید. روی قابلمه یا سینی فر را بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید تا بپزد.

۳- بعد از ۳۰ دقیقه، فویل را از روی قابلمه یا سینی بردارید، حرارت را روی ۲۰۴ درجه سانتی گراد قرار دهید و مجددا به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه اجازه دهید بپزد تا زمانی که فلفل ها نرم و طلایی شود.

۴- دلمه ها را از فر خارج کنید و روی آن را با مواد دلخواه خود بپوشانید و سرو کنید.

نکات کلیدی:

برای چرب کردن فلفل دلمه‌ ای ها می توانید از هر روغنی مانند روغن هسته انگور استفاده کنید.

مهم نیست اگر برنج گل کلم در قابلمه به طور کامل نپزد. چون در نهایت داخل فر قرار می گیرد و پخته می شود.

اگر مواد اولیه شما تازه باشد می توانید دلمه با برنج گل کلم را به مدت ۳ روز در یخچال نگه دارید. برای گرم کردن مجدد آن می توانید آن را در دمای ۱۷۶ درجه سانتی گراد داخل فر به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید و گرم کنید.

اگر برای درست کردن برنج گل کلم مخلوط کن ندارید می توانید گل کلم ها را با رنده درشت رنده کنید.

اگر از مایه ی دلمه اضافه ماند می توانید آن را به سالاد اضافه کنید یا در کنار غذا به صورت جداگانه سرو کنید.

تاپینگ روی دلمه برنج گل کلم می تواند سس تند، آب لیموی تازه، آواکادوی خرد شده، پیاز قرمز خرد شده یا سس سالسای دلخواه شما باشد.

منبع خبر ( ) است و پرتال خبری و تفریحی تایم آرامش در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 8736 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09379341003  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پرتال خبری و تفریحی تایم آرامش مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پرتال خبری و تفریحی تایم آرامش در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید