چهارشنبه, ۲۲ فروردین ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-04-10
کد خبر: 7765 |
تاریخ انتشار : ۰۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۸ | ارسال توسط :
872 بازدید
۱
12
ارسال به دوستان
پ

طرز تهیه نان ترتیلا خانگی ترتیلا از دیگر نان هایی است که به تازگی در برخی از انواع فست فودها دیده شده است. خوب است بدانید ترتیلا یک کلمه اسپانیایی به معنی کوچک می باشد. در بین خود مردمان اسپانیایی “ال” در ترتیلا خوانده نمیشود و به صورت ترتیا تلفظ می شود. نان ترتیلا تشکیل […]

طرز تهیه نان ترتیلا خانگی

طرز تهیه نان ترتیلا
طرز تهیه نان ترتیلا

ترتیلا از دیگر نان هایی است که به تازگی در برخی از انواع فست فودها دیده شده است. خوب است بدانید ترتیلا یک کلمه اسپانیایی به معنی کوچک می باشد. در بین خود مردمان اسپانیایی “ال” در ترتیلا خوانده نمیشود و به صورت ترتیا تلفظ می شود. نان ترتیلا تشکیل شده از آرد گندم و آرد ذرت می باشد. از دیگر نان ترتیلا می شود به نان فلاور ترتیا و کن ترتیا نیز اشاره کرد.

مواد لازم برای تهیه نان ترتیلا

  • آرد گندم ۱ لیوان
  • آرد ذرت ۱ لیوان
  • آب ولرم ۱ لیوان
  • روغن مایع ۱ لیوان
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
  • نمک نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه نان ترتیلا

مرحله اول: مواد خشک

ابتدا تمامی آرد ها را به اضافه مواد خشک با هم ۳ مرتبه الک کنید و در یک کاسه گود بریزید.

مرحله دوم: مایعات

وسط مواد آردی را کنار بزنید و مایعات را اضافه کرده و به آرامی با کمک نوک انگشتان مواد را با هم ترکیب کنید. ورز دهید تا خمیر نان ترتیلا یک دست شود.

مرحله سوم: استراحت نان ترتیلا

بعد از بدست آمدن خمیر نان ترتیلا روی خمیر را کمی با روغن چرب کنید و روی کاسه را با دستمال نخی بپوشانید و در محیط آشپزخانه قرار دهید تا به مدت ۲ ساعت استراحت کند.

مرحله چهارم: کار با خمیر نان ترتیلا

بعد از مدت استراحت، خمیر نان ترتیلا را به چانه های کوچک تقسیم کرده و به کمک وردنه خمیر نان ترتیلا را باز کنید. نیازی به نازک کردن بیش از اندازه ندارد.

مرحله پنجم: پخت نان ترتیلا

یک ماهی تابه کوچک را انتخاب کنید و کف ظرف را به کمک برس قنادی کمی چرب کنید. خمیر نان ترتیلا را در ماهی تابه بگذارید. زمان دهید به مدت ۲-۳ دقیقه وقتی بر روی خمیر نان ترتیلا حباب بزند کافی است که نان را برگردانده تا سمت دیگرش هم آماده شود. به همین ترتیب تمام خمیر را آماده کنید تا نان ترتیلای شما آماده شود. نان ترتیلای آماده شده را در بین دستمال نخی بگذارید زیرا به سرعت خشک می شود.

منبع خبر ( ) است و پرتال خبری و تفریحی تایم آرامش در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 7765 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09379341003  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پرتال خبری و تفریحی تایم آرامش مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پرتال خبری و تفریحی تایم آرامش در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید

    تعداد نظرات منتشر شده: 1
    1. نویسنده :fatemekhodayar

      مطلب اموزنده ای بود