دوشنبه, ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ / بعد از ظهر / | 2024-02-12
کد خبر: 12020 |
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۷ | ارسال توسط :
47 بازدید
۰
4
ارسال به دوستان
پ

امروز قصد داریم طرز تهیه کروسان فرانسوی را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید. مواد لازم آرد: یک‌و‌دو سوم پیمانه خمیر مایه فوری: یک قاشق چای‌خوری شکر: دو قاشق غذاخوری آب ولرم: یک چهارم پیمانه شیر کم‌چرب: یک چهارم پیمانه کره:۱۵۰ گرم زرده تخم مرغ: دو عدد نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری شکلات […]

امروز قصد داریم طرز تهیه کروسان فرانسوی را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

مواد لازم
آرد: یک‌و‌دو سوم پیمانه
خمیر مایه فوری: یک قاشق چای‌خوری
شکر: دو قاشق غذاخوری
آب ولرم: یک چهارم پیمانه
شیر کم‌چرب: یک چهارم پیمانه

کره:۱۵۰ گرم

زرده تخم مرغ: دو عدد
نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری
شکلات چیپسی: به مقدار لازم

طرز تهیه:
۱-ابتدا خمیر مایه، آب ولرم و یک قاشق غذاخوری شکر را داخل کاسه‌ای بریزید، مخلوط کنید و ۵ تا ۱۰ دقیقه به آن فرصت دهید تا خمیر مایه به عمل آید.

۲-باقی‌مانده شکر، نمک، شیر و ۵۰ گرم از کره را داخل قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم و کره ذوب شود، سپس داخل یک کاسه بریزید و آرد را به آن اضافه کنید. کمی هم بزنید و بعد خمیر مایه را هم اضافه و خوب با دست مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست بیاید.

۳-خمیر را پنج دقیقه ورز دهید و آن را به شکل توپ درآورید و داخل کاسه‌ای بگذارید که چرب کرده‌اید، روی کاسه را بپوشانید و یک ساعت در مکان گرمی استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود، سپس روی کاسه را با فویل یا نایلون بپوشانید و دو ساعت خمیر را در یخچال استراحت دهید.
۴- ۱۰۰ گرم کره باقی‌مانده را روی کاغذ روغنی یا فویل به ضخامت یک سانتی‌متر پهن کنید و داخل فریزر قرار دهید تا سرد و سفت شود.

۵- خمیر را با وردنه پهن کنیدو کمی آرد بپاشیدسپس کره سرد را در مرکز خمیر قرار دهید.

۶-لبه‌های خمیر را روی هم بیاورید و به هم بچسبانید تا کره مخفی شود سپس خمیر را چند تا بزنید و روی هم بیاورید تا اندازه‌اش یک چهارم شود.

۷-خمیر را پس از تا زدن ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید و بعد با وردنه آن را پهن کنید و مجدد تا بزنید و ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. این کار را چند بار انجام دهید تا کره به لایه‌های خمیر نفوذ کند.

۸- خمیر را روی سطح کار نازک پهن کنید و به شکل مثلث برش بزنید، مقداری شکلات چیپسی در وسط خمیر بریزید و از قسمت پهن مثلث به سمت باریک آن به آرامی رول کنید.

۹-خمیر‌های آماده شده را دو ساعت داخل فر خاموش بگذارید و به آن‌ها استراحت دهید تا حجم خمیر‌ها دو برابر شود.

۱۰-زرده تخم مرغ را با کمی شیر یا آب رقیق کنید و روی خمیر‌ها بزنید. سینی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فری قرار دهید که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کرده‌اید تا نان‌ها طلایی شوند.

منبع:آخرین خبر

منبع خبر ( ) است و پرتال خبری و تفریحی تایم آرامش در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 12020 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09379341003  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پرتال خبری و تفریحی تایم آرامش مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پرتال خبری و تفریحی تایم آرامش در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید