جمعه, ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-05-10
کد خبر: 5609 |
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۵:۵۲ | ارسال توسط :
535 بازدید
۳
10
ارسال به دوستان
پ

دستور پخت خورشت اناربیج شمالی خورشت اناربیج از غذاهای خوشمزه و معروف شمالی است که طرز تهیه نسبتا آسانی دارد. اگر به ظاهر این غذا نگاه کنید، شباهت زیادی با خورشت فسنجان دارد؛ اما تفاوت اصلی آن در سبزی استفاده شده در خورشت اناربیج است که عطر و طعم فوق العاده ای به این غذا […]

دستور پخت خورشت اناربیج شمالی

آموزش تهیه خورشت اناربیج
آموزش تهیه خورشت اناربیج

خورشت اناربیج از غذاهای خوشمزه و معروف شمالی است که طرز تهیه نسبتا آسانی دارد. اگر به ظاهر این غذا نگاه کنید، شباهت زیادی با خورشت فسنجان دارد؛ اما تفاوت اصلی آن در سبزی استفاده شده در خورشت اناربیج است که عطر و طعم فوق العاده ای به این غذا می بخشد.

مواد لازم برای تهیه خورشت اناربیج شمالی

  • ۲۵۰ گرم گردو
  • ۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده
  • یک لیوان آب انار ترش (می توانید به جای آن از آبغوره استفاده کنید)
  • یک عدد پیاز
  • یک قاشق مرباخوری پودر گلپر
  • ۲۵۰ گرم سبزی خرد شده (شامل ۱۰۰ گرم تره، ۸۰ گرم جعفری، ۵۰ گرم نان لواش و چند شاخه نعناع)
  • رب انار به مقدار لازم
  • نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت اناربیج شمالی

مرحله ۱

ابتدا آب انار ترش یا آبغوره را در داخل قابلمه ریخته و کمی زردچوبه و نمک به آن اضافه می کنیم. صبر می کنیم تا کمی به جوش بیاید.

مرحله ۲

گردو را آسیاب کرده و خیلی ریز می کنیم. سپس با کمی آب مخلوط کرده و به آب انار اضافه می کنیم.

مرحله ۳

به مدت ۲ الی ۳ ساعت صبر می کنیم تا گردوها پخته شوند و روغن گردو معلوم شود. در این مدت چندین مرتبه آب سرد به آن اضافه می کنیم تا روغن پس دهد.

مرحله ۴

اکنون ۲۰۰ گرم سبزی خرد شده را با کمی روغن تفت داده و سرخ می کنیم. حدود ۵۰ گرم از سبزی را برای مراحل بعدی نگه می داریم.

مرحله ۵

در این مرحله سبزی تفت داده شده را به خورشت اضافه می کنیم. سبزی باید به مدت یک ساعت با خورشت پخته شود.

مرحله ۶

اکنون پیاز را رنده کرده و آب اضافی آن دور می ریزیم. سپس گوشت چرخکرده، باقی مانده سبزی و نمک و فلفل را با پیاز ترکیب کرده و ورز می دهیم. سپس کم کم از گوشت چرخکرده برداشته و به اندازه دانه های گردو قلقلی می کنیم.

مرحله ۷

گوشت های قلقلی را با کمی روغن در ماهیتابه تفت می دهیم تا کمی شکل گرفته و وقتی که در قابلمه می ریزیم، وا نرود. رب انار را کم کم به خورشت اضافه کرده و گلپر را نیز به مواد اضافه می کنیم.

مرحله ۸

گوشت ها را در داخل خورشت می ریزیم. به مدت یک ساعت صبر می کنیم تا گوشت ها پخته شده و خورشت به قوام مورد نظر برسد. در این مرحله می توانید خورشت را تست کرده و اگر نمک یا ترشی آن کم بود، به آن نمک یا رب انار اضافه کنید. در نهایت صبر کنید تا خورشت کاملا جا افتاده و به قوام مورد نظر برسد. اکنون خورشت اناربیج آماده شده است.

منبع خبر ( ) است و پرتال خبری و تفریحی تایم آرامش در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 5609 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09379341003  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پرتال خبری و تفریحی تایم آرامش مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پرتال خبری و تفریحی تایم آرامش در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید

    تعداد نظرات منتشر شده: 3
    1. نویسنده :AmirHosseinsanjbi

      وای چقدر خوشمزه ست ..چه ظاهر زیبایی هم داره ..واقعا خوردنیه????????????

    1. نویسنده :hamzeh_906

      خیلی خوشمزه ست

    1. نویسنده :fatemekhodayar

      وای چ رنگو لعابی داره این غدا ظرفاش ک قشنگ تره☺????