پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-05-02
کد خبر: 7330 |
تاریخ انتشار : ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۲:۰۲ | ارسال توسط :
1669 بازدید
۰
12
ارسال به دوستان
پ

طرز تهیه پاچینی مرغ سوخاری تند و خوشمزه به روش فست فودی پاچینی مرغ سوخاری یکی از خوشمزه ترین فست فود های امروزی می باشد که تهیه آن در منزل بسیار راحت و کم هزینه است و همچنین شما می توانید در تولد ها و مهمونی ها کنار غذا هاتون پاچینی مرغ را تهیه کنید […]

طرز تهیه پاچینی مرغ سوخاری تند و خوشمزه به روش فست فودی

طرز تهیه پاچینی مرغ سوخاری
طرز تهیه پاچینی مرغ سوخاری

پاچینی مرغ سوخاری یکی از خوشمزه ترین فست فود های امروزی می باشد که تهیه آن در منزل بسیار راحت و کم هزینه است و همچنین شما می توانید در تولد ها و مهمونی ها کنار غذا هاتون پاچینی مرغ را تهیه کنید و همچنین این غذا را به عنوان وعده شام می توانید همراه با سس گوجه فرنگی میل کنید. برای تزئین این غذا بعد از پخت فویل دور استخوان های کتف بپیچید تا مجلسی تر به نظر بیاد و خوردن آن با دست راحت تر باشد. کتف مرغ دارای کلسترول است پس به کسانی کلسترول بالا دارند پیشنهاد می شود در مصرف این غذا احتیاط کنند. برای این غذای خوشمزه می توانید از پودر سوخاری پانکو و اگر در دسترس نداشتید یک بسته کرانچی را با ادویه مخصوص آسیاب کنید تا پودر سوخاری نارنجی داشته باشید.

مواد لازم برای پاچینی مرغ سوخاری

  • کتف مرغ ۱۱ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • آرد ۱ لیوان
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • پودر سوخاری ۱ لیوان
  • نشاسته ذرت ۱ ق غذا خوری
  • پودر پاپریکا ۱ ق مربا خوری
  • پودر سیر ۱ ق مربا خوری
  • زنجبیل نصف ق مربا خوری
  • آویشن نصف ق مربا خوری
  • زعفران دم کرده به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه پاچینی مرغ سوخاری تند

مرحله اول : برش زدن کتف مرغ

مهم ترین مرحله پاچینی مرغ این مرحله می باشد پس با یک چاقوی نوک تیز یک برش در قسمت بالایی کتف بزنید و حالا با کمک چاقو گوشت کتف را به سمت پایین بکشید تا کاملا از استخوان جدا شود گوشت انتهای کتف را با دست برگردانید تا مانند گرد و توپی در بیاد همه کتف ها را به همینطور آماده کنید.

مرحله دوم : مرینت کردن مرغ

پاچینی حاضر شده را کف یک ظرف گود ریخته و روی آن را با زعفران دم کرده و نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. پیاز را خلالی خرد کرده و با مقداری نمک مخلوط کنید و چند دقیقه صبر کنید تا پیاز آب بیندازد سپس پیاز های خلالی شده را به کتف مرغ اضافه کنید و روی ظرف را بپوشانید و در یخچال بمدت ۲ الی ۳ ساعت قرار دهید تا مزه دار شود.

مرحله سوم : آماده سازی آرد و تخم مرغ

داخل یک کاسه آرد را به همراه نشاسته ذرت و تمام ادویه های گفته شده در دستور را به همراه نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و مخلوط کرده و کنار بگذارید. تخم مرغ ها را با چنگال بزنید تا از حالت لختگی خارج شود. در کاسه دیگر آرد سوخاری ریخته و کنار گذاشته.

مرحله چهارم : سرخ کردن پاچینی مرغ

کتف های مزه دار شده را ابتدا در مخلوط آرد بزنید و خوب کاور کنید سپس در تخم مرغ بزنید و در انتها در پودر سوخاری بغلطانید تا خوب کاور شود به همین ترتیب تمام کتف ها را حاضر می کنیم. داخل یک شیر جوش روغن ریخته تا داغ شود سپس پاچینی ها را داخل روغن داغ خوب سرخ می کنیم و همراه با سس گوجه میل کنید. نوش جان

منبع خبر ( ) است و پرتال خبری و تفریحی تایم آرامش در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 7330 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09379341003  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پرتال خبری و تفریحی تایم آرامش مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پرتال خبری و تفریحی تایم آرامش در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید