طرز تهیه بورانی بادمجان خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله بورانی بادمجان به عنوان پیش غذا می باشد و میتواند گزینه ی مناسبی برای یک شام سبک به شما پیشنهاد شود. بورانی بادمجان به دلیل وجود خیار چنبر کمی متفاوت تر از پیش غذاهایی است که در ترکیباتش از بادمجان استفاده می شود. بورانی بادمجان […]
طرز تهیه بورانی بادمجان خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
بورانی بادمجان به عنوان پیش غذا می باشد و میتواند گزینه ی مناسبی برای یک شام سبک به شما پیشنهاد شود. بورانی بادمجان به دلیل وجود خیار چنبر کمی متفاوت تر از پیش غذاهایی است که در ترکیباتش از بادمجان استفاده می شود. بورانی بادمجان به دلیل اینکه مواد اولیه آن همیشه در دسترس بوده طرفداران زیادی دارد.
مواد لازم برای تهیه بورانی بادمجان
- بادمجان کبابی ۵ عدد
- گوجه فرنگی رسیده ۵ – ۴ عدد
- خیار چنبر ۴ – ۵ عدد
- پیاز درشت ۳ عدد
- سیر درسته ۲ عدد
- نعنا خشک ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
- زردچوبه کمی برای سیر و پیاز داغ
- روغن سرخ کردنی یک قاشق غذاخوری سرپر
- ماست چکیده برای تزئئین
- زعفران دم کرده برای تزئین
- روغن مایه برای سرخ کردن نعنا یک قاشق غذاخوری
- جعفری یک شاخه برای تزئین
طرز تهیه بورانی بادمجان
مرحله ۱
یک ماهی تابه رو روی حرارت متوسط گذاشته و روغن را در تابه میریزیم تا گرم شود.
مرحله ۲
سیر و پیاز را به شکل خلالی خرد کرده و داخل تابه میریزیم تا کاملا سرخ و طلائی رنگ شود به این مرحله که رسید کمی ادویه زرد چوبه اضافه میکنیم برای طعم و عطر و رنگ بهتر.
مرحله ۳
گوجه فرنگی های رسیده و را رنده کرده و همینطور خیار چنبر را به تابه اضافه میکتیم و نمک و فلفل را در این قسمت به ترکیباتمان اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم و در تابه را میگذاریم تا گوجه و خیار با هم کمی بخار پز شود و با عطر سیر و پیاز خوشبو شود.
مرحله ۴
بعد از گذشت ۱۰- ۱۵ دقیقه بادمجانهایی که از قبل کبابی کردیم را به باقی مواد اضافه کرده و همه را با هم مخلوط میکنیم.
مرحله ۵
در ظرفی جداگانه نعنا خشک را با کمی روغن بر روی حرارت تفت داده و به بورانی بادمجان اضافه میکنیم.
مرحله ۶
درون ظرف مورد نظر و مناسب سرو میکنیم و روی آن را با ماست چکیده و پیاز داغ و چند قطره زعفران تزئین میکنیم و یا مانند تصویر از چند برگ جعفری برای تزئین استفاده میکنیم.
تا حالا امتحانش نکردم .ولی به نظر خوشمزه میرسه