دوشنبه, ۱۲ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-12-02
کد خبر: 5956 |
تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۶ | ارسال توسط :
1109 بازدید
۴
6
ارسال به دوستان
پ

طرز تهیه بورانی بادمجان خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله بورانی بادمجان به عنوان پیش غذا می باشد و میتواند گزینه ی مناسبی برای یک شام سبک به شما پیشنهاد شود. بورانی بادمجان به دلیل وجود خیار چنبر کمی متفاوت تر از پیش غذاهایی است که در ترکیباتش از بادمجان استفاده می شود. بورانی بادمجان […]

طرز تهیه بورانی بادمجان خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

آموزش تهیه بورانی بادمجان
آموزش تهیه بورانی بادمجان

بورانی بادمجان به عنوان پیش غذا می باشد و میتواند گزینه ی مناسبی برای یک شام سبک به شما پیشنهاد شود. بورانی بادمجان به دلیل وجود خیار چنبر کمی متفاوت تر از پیش غذاهایی است که در ترکیباتش از بادمجان استفاده می شود. بورانی بادمجان به دلیل اینکه مواد اولیه آن همیشه در دسترس بوده طرفداران زیادی دارد.

مواد لازم برای تهیه بورانی بادمجان

  • بادمجان کبابی ۵ عدد
  • گوجه فرنگی رسیده ۵ – ۴ عدد
  • خیار چنبر ۴ – ۵ عدد
  • پیاز درشت ۳ عدد
  • سیر درسته ۲ عدد
  • نعنا خشک ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • زردچوبه کمی برای  سیر و پیاز داغ
  • روغن سرخ کردنی یک قاشق غذاخوری سرپر
  • ماست چکیده برای تزئئین
  • زعفران دم کرده برای تزئین
  • روغن مایه برای سرخ کردن نعنا یک قاشق غذاخوری
  • جعفری یک شاخه برای تزئین

طرز تهیه بورانی بادمجان

مرحله ۱

یک ماهی تابه  رو روی حرارت متوسط گذاشته و روغن را در تابه میریزیم تا گرم شود.

مرحله ۲

سیر و پیاز را به شکل خلالی خرد کرده و داخل تابه میریزیم تا کاملا سرخ و طلائی رنگ شود به این مرحله که رسید کمی ادویه زرد چوبه اضافه میکنیم برای طعم و عطر و رنگ بهتر.

مرحله ۳

گوجه فرنگی های رسیده و را رنده کرده و همینطور خیار چنبر را به تابه اضافه میکتیم و نمک و فلفل را در این قسمت به ترکیباتمان اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم و در تابه را میگذاریم تا گوجه و خیار با هم کمی بخار پز شود و با عطر سیر و پیاز خوشبو شود.

بیشتر بخوانید...  طرز تهیه فینگرفود راتای مرغ

مرحله ۴

بعد از گذشت ۱۰- ۱۵ دقیقه بادمجانهایی که از قبل کبابی کردیم را به باقی مواد اضافه کرده و همه را با هم مخلوط میکنیم.

مرحله ۵

در ظرفی جداگانه نعنا خشک را با کمی روغن بر روی حرارت تفت داده و به بورانی بادمجان اضافه میکنیم.

مرحله ۶

درون ظرف مورد نظر و مناسب سرو میکنیم و روی آن را با ماست چکیده و پیاز داغ و چند قطره زعفران تزئین میکنیم و یا مانند تصویر از چند برگ جعفری برای تزئین استفاده میکنیم.

منبع خبر ( ) است و پرتال خبری و تفریحی تایم آرامش در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 5956 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09379341003  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پرتال خبری و تفریحی تایم آرامش مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پرتال خبری و تفریحی تایم آرامش در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید

    تعداد نظرات منتشر شده: 4
    1. نویسنده :kosarhajiyanpoor

      تا حالا امتحانش نکردم .ولی به نظر خوشمزه میرسه

    1. نویسنده :yaldahayati

      عاشق بورانی بادمجونم واقعا خوشمزه ولدید هست عالی,بود

    1. نویسنده :AmirHosseinsanjbi

      من بادمجان دوست ندارم ولی این غذا به نظر خوشمزه میاد

    1. نویسنده :fatemekhodayar

      معلوم خوش عطر وخوشمزس